top of page

herLEEF

Wie is de mol

Zaterdag 24 juni was het zo ver! Anouk werd in het zonnetje gezet door haar vriendinnen. Maar waar het normaal altijd dolle pret is, verliep het tweede spel van wie is de mol al niet meer zo dolletjes. Wie is de boel aan het saboteren? Geen enkel woord werd geraden.

Toen er vervolgens in het Valkhof nog een letter werd ontvreemd, waardoor er een totaal verkeerde locatie gevonden werd, bleek de vriendinnen zich toch echt zorgen te maken. Wie kan er zo goed liegen en bedriegen? De zoektocht naar de mol ging door en al snel dacht de helft van de groep dat Claudia de mol was. Totaal verbaasd maakte zij met tegenzin de groepsfoto. Vervolgens mochten Liz en Anouk als paparazzi aan de slag om de rest op te sporen, voordat zij geld en jokers in de beneden stad konden vinden. Dit bleek achteraf de gouden zet voor Liz om het spel te kunnen winnen. Bij de eerste test bleek het Anouk te zijn die de groene vrijstelling had gevonden, zij was dus veilig deze ronde. Helaas viel in de Sint Stevenskerk wel het doek voor Daphne en Claudia,

Na een heerlijke onderbreking op het terras, was het volgende spel het mijnenveld. En hier dacht de mol dat er wel hoog spel gespeeld kon worden. Want de mol was als bijna de enige die zichtbaar geen geld in de pot bracht. Maar bijna niemand bleek het door te hebben. De pot was voor het laatste spel nog maar weinig gespekt. Het geld werd echter meer dan verdubbeld tijdens het zoeken naar look a likes. Boswachter Tim en Jezes kwamen nog even voorbij voordat de laatste test gemaakt moest worden. Uiteindelijk bleek alleen Ivy mol Hedwig ontdekt te hebben. Ze werd uiteindelijk toch verliezend finalist omdat Liz haar twee jokers verzilverde. Hierdoor werd zij de winnaar van het spel.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page